Op 17 oktober 2015 werd bij Burg Bieren in Ermelo voor de 15de keer de verkiezing voor het beste en lekkerste bockbier van Nederland gehouden. Meer dan 40 bieren werden door zo’n 140 proevers blind beoordeeld. Na de voorrondes en de halve finale te hebben gehaald, streed de Delftse Donderslag uiteindelijk tegen nog vijf andere bockbieren voor de eerste plek in de finale. Hieruit kwam uiteindelijk de winnaar tevoorschijn, wat de Delftse Donderslag is geworden!

Nadat dit nieuws bekend was geworden, werd dit snel opgepakt door allerlei media. Zo heeft het bier onder andere op Nu.nl gestaan en is Rolf Katte op 21 oktober 2015 door Q-Music opgebeld om hem tot Winnaar van de dag te bekronen. De tekst valt hier terug te lezen en het interview valt hier te beluisteren.

De volledige uitslag van de verkiezing valt hier te vinden.

Naast dat de Delftse Donderslag van tap en op fles verkrijgbaar is in ons proeflokaal, kunnen de thuisgenieters ook aan hun trekken komen. Hiervoor verwijzen we graag door naar waar ons bier te verkrijgen is. Ook zal de Delftse Donderslag aanwezig zijn op het PINT Bockbierfestival in de Beurs van Berlage in het weekend van 23 tot en met 25 oktober 2015, dus wees er snel bij, want op is op!

Als laatste zijn wij erg blij en trots op de uitslag en willen graag alle vrijwilligers, vrienden van de brouwerij, de brouwmeester en alle andere fans die De Koperen Kat een warm hart toedragen hartelijk bedanken, want zonder hen was dit niet mogelijk geweest!

Delftse Donderslag

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *